A través de diverses iniciatives municipals i la col·laboració amb diferents entitats, treballem per crear una ciutat més justa i accessible per a tothom.

El nostre enfocament es basa en l’acció directa i concreta. Des del Consell de la Dona fins a la Plataforma 25N contra la Violència de Gènere, reunim membres de la comunitat que treballen activament per abordar qüestions crítiques relacionades amb la igualtat i el benestar.

A més a més, implementem una sèrie d’accions destinades a eliminar barreres en diversos àmbits de la vida quotidiana. Des de garantir l’accés a l’esport i la cultura fins a promoure un comerç local més inclusiu, estem compromesos a fer de Badalona un espai acollidor per a tothom.

La sensibilització i la formació també són pilars fonamentals de la nostra estratègia. Amb iniciatives com la Festa del Badiu i el Mapathon Dia de la Discapacitat, busquem educar i conscienciar a la comunitat sobre les qüestions de la diversitat i la inclusió.

A més a més, donem suport a la denúncia de vulneracions de drets mitjançant col·laboracions amb entitats com ECOM i la Sindicatura de Greuges, garantint un seguiment i control efectius de les nostres accions a través del nostre blog.

A Badalona, estem en marxa cap a un futur més igualitari i inclusiu, i convidem a tothom a unir-se a nosaltres en aquest viatge cap al canvi positiu i durador.

 

POLÍTICA MUNICIPAL 

1.1 MEMBRES DEL CONSELL DE LA DONA

1.2 MEMBRES DEL CONSELL I DE LA TAULA  DE LA MOBILITAT

1.3 MEMBRES DEL CONSELL ESCOLAR

1.4 MEMBRES DEL CONSELL DE CIUTAT

1.5 MEMBRES DEL CONSELL D’ACCESSIBILITAT.

1.6 MEMBRES DE LA PLATAFORMA 25N CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE.

1.7 MEMBRES DE LA FAVB I DE LA FEDERACIÓ DE DONES DE BADALONA.

 

Ir al contenido