Premis Trencant Invisibilitats, Edició 2023-2024: Reconeixement el Treball de Rosa Bové.

Premis Trencant Invisibilitats, Edició 2023-2024: Reconeixement el Treball de Rosa Bové.

El passat dia 20 de març del 2024, la xarxa social de Badalona va celebrar una nit memorable al Teatre Zorrilla amb l’entrega del premi honorífic a Rosa Bové, ex-presidenta de l’associació «Deixem de ser Invisibles«. Aquesta gala va marcar l’edició 2023-2024 dels Premis Trencant Invisibilitats, un reconeixement destinat a aquelles persones que han dedicat la seva vida a fer visible allò que sovint passa desapercebut a la nostra societat.

La cerimònia va ser una ocasió d’unió i celebració, amb la participació de destacats membres de la comunitat, incloent-hi la regidora Flori Badia, Presidenta del Consell Permanent de la Dona de l’Ajuntament de Badalona.

Rosa Bové ha estat una figura destacada en la lluita pels drets de les persones invisibilittzades a Badalona i més enllà. Com a Presidenta , durant el su mandat des de 2017 al 2021, de «Deixem de ser Invisibles», ha treballat incansablement per donar veu a aquells que sovint són ignorats o marginats per la societat. El seu compromís amb la justícia social i la igualtat ha estat una font d’inspiració per a molts, i el seu llegat perdurarà com a exemple de determinació i valentia.

Durant l’acte de lliurament del premi, es va destacar la importància de reconèixer i valorar el treball de persones com Rosa Bové, que dediquen la seva vida a construir un món més just i inclusiu per a tothom. La seva feina ha contribuït a fer avançar la causa dels drets humans i a obrir camins cap a una societat més tolerant i respectuosa amb la diversitat.

Els Premis Trencant Invisibilitats representen una oportunitat única per aplaudir els herois quotidians que lluiten contra la invisibilitat i la discriminació. Aquesta edició ha estat especialment emotiva, amb l’homenatge a Rosa Bové com a exemple de compromís i esperança per a un futur més igualitari i solidari.

Moltes gràcies. Seguim!!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Ir al contenido