Primera entrevista amb l’Alcalde Sr. Garcia Albiol

Primera entrevista amb l’Alcalde Sr. Garcia Albiol

Badalona, 28 de maig de 2024. Després de molts problemes d’agenda la Plataforma Deixem de Ser Invisibles és reuneix amb el nou Alcalde de Badalona. Reunió que acaba amb les següents línies de col.laboració:

  • Crear una Oficina Tècnica amb pressupost per arribar als mínims d’obligat compliment que totes les Administracions Públiques han de complir. Els ajuntaments són els ens que han de començar la transformació de manera immediata.
  • Participació el la redacció dels nous Plecs del Servei esporàdic de Taxi «Porta a Porta» i el Bany acompanyat . Tots dos finalitzen al SETEMBRE DE 2024 I JA NO ES PODEN PRORROGAR MÉS.
  • Activació i enregistrament del Conveni ja signat amb la Sra. Presidenta Rosa Bobé per assessorar en les barreres arquitectòniques de paviment de la ciutat.

La Junta Directiva va presentar el nou Codi d’Accessibilitat de Catalunya ja en vigor i d’obligat compliment per totes les institutucions Públiques.

:https://dretssocials.gencat.cat/ca/ambits_tematics/accessibilitat/normativa/codi-accessibilitat-catalunya-2023/index.html

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Ir al contenido